Over Rietveld Openhaarden

Oprichting van Rietveld Openhaarden

Rietveld openhaarden bestaat al sinds 1996. Wij hebben ook een gezellige showroom waar de openhaarden en gaskachels speels en met aparte (eigen ontwerp) ideeën opgesteld staan. Wij hebben een eigen showroom en daarom zijn wij betrouwbaarder dan andere internet site’s.

Hecht familiebedrijf

Rietveld openhaarden is een familie bedrijf en is aan huis gevestigd. Wij zijn dus zeer betrokken en wij hebben dus alles in eigen beheer. Wij verkopen u een kachel/openhaard en plaatsen deze dan ook persoonlijk.

Tevens door jaren lange ervaring kunnen wij ook een complete verbouwing realiseren zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij maken vaak een uitbouw, maar tevens de totaal verbouwing inclusief uw openhaard. Kasten op maat maken wij zelf alles onder 1 dak.

Let op!

Wij plaatsen zelf de openhaard(en)! Geen derde partij zoals de meeste internet site’s. Wij zijn een familie bedrijf en maken alles van A tot Z. Wij huren geen krachten in voor het plaatsen van de Openhaarden. U doet dus zaken met Rietveld en krijgt niet te maken met derde partijen. De meeste bedrijven besteden alles uit. Wij houden alles in eigen beheer om een persoonlijkere contact te kunnen creëren.

Uw openhaarden speciaalzaak in Noord-Holland

Maatwerk is voor ons een letterlijk begrip:

Wij hebben er bewust voor gekozen, om geen prijzen bij de openhaarden, houtkachels en gaskachels te vermelden omdat wij op een goede en eerlijke manier u aan de juiste prijs voor u openhaard willen helpen en wat door de leveranciers toegestaan is, zodat de garantie niet komt te vervallen.

Wij verkopen de volgende merken

Faber, Flam, Dru, Dimplex, Element 4, Thermocet, Wanders, Dovre, Have, Nestor Martin, Pelgrim, Bocal, Spartherm, Anyfire, Surdiac, D.B.H., Super Ser en Kal-fire.

Wij leveren ook natuurstenen Schouwen van Have

Wij zijn dealer van